Krém káva-lieskový orech Caravella 5kg MM

Kód: 212413
36,90 € / ks 31,01 € bez DPH 7,38 € / 1 kg
Skladom (5 ks)
Možnosti doručenia

Hotový čokoládový krém je vhodný ako náplň do praliniek, makroniek, na ochutenie neutrálnych krémov, poliev na torty a dezerty, náplň do pekárskych výrobkov po upečení.

Detailné informácie

Podrobný popis

Príklad na použitie:
- náplň do praliniek - stačí ľahko nahriať pre ľahšiu prácu a plnenie.
- náplň do makroniek - len premiešaš a pomocou cukrárskeho vrecka naplníš makronky
- poleva na torty, dezerty - nahreješ na cca 40°C a polievaš. Pri tuhšej konzistencii sa dá nariediť olejem (10 % na kg).
- ochutenie krémov - môžeš pridať do šľahačky, pudingu a mascarpone.
- náplň pred pečením - stačí len rozmiešať a použiť podľa potreby(croissanty, výrobky z listového cesta a plundrového cesta, koláče) a potom zapiecť.
- náplň po upečení - stačí len rozmiešať a použiť podľa potreby (croissanty, šišky, vafle, palacinky, tartaletky, ostatné pekárske a cukrárske výrobky).
- ochutenie piškótového korpusu - môžeš použiť ľahko nahriatu Caravellu do už vyšľahanej zmesi na piškótový korpus alebo plát, ktorý bude vláčny a nebude suchý.

ZLOŽENIE

#zloženie#Krém káva-lieskový orech Caravella 5kg MM. Polotovar - krém, vhodný na plnenie pekárskych a cukrárskych produktov. Zloženie: cukor; rastlinné oleje a tuky (slnečnicový, palmový); sušené MLIEKO odtučnené (16%); LIESKOVÉ ORECHY (10 %); sušené MLIEKO plnotučné (6,5%); SRVÁTKOVÝ prášok; LAKTÓZA; emulgátor: E322; aróma (vanilín). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Unigrá S.p.A, Via Gardizza 9/B, 48017 , Conselice (RA) , Taliansko. Skladovanie: Špecifické podmienky: teplota:0 - 20°C vlhkosť:0%. Skladovanie po otvorení: Špecifické podmienky: teplota:0 - 20°C vlhkosť:0%. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2374 kJ/570 kcal. Tuky 37 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 8,3 g. Sacharidy 50 g; z toho cukry 50 g. Vláknina 0,7 g. Bielkoviny 8,8 g. Soľ 0,35 g.#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.