Jedlý oplátkový papier - biely, 12ks

Kód: 341247
Novinka
Značka: FunCakes
5,50 € –34 %
Jedlý oplátkový papier - biely, 12ks
5,50 € –34 % 3,60 € / ks 3 € bez DPH 0,30 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Jedlý oblátkový papier je všestranný a ľahko sa používa. Existuje mnoho spôsobov, ako tento papier použiť - môžeš ho vystrihnúť a vytvoriť akýkoľvek tvar, vyrobiť ozdoby, zafarbiť ho s jedlým atramentom. Dá sa aj piecť a je skvelý na sladké aj slané produkty!

Detailné informácie

Podrobný popis

Jedlý oblátkový papier je všestranný a ľahko sa používa. Existuje mnoho spôsobov, ako tento papier použiť - môžeš ho vystrihnúť a vytvoriť akýkoľvek tvar, vyrobiť ozdoby, zafarbiť ho s jedlým atramentom. Dá sa aj piecť a je skvelý na sladké aj slané produkty!

#zloženie#

JEDLÝ OPLÁTKOVÝ PAPIER - BIELY, 12KS
Jedlý oplátkový papier vhodný ako dekorácia na cukrárske výrobky 17,8 x 14,2 . Zloženie: zemiakový škrob; voda; rastlinný olej olivový . Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Odstráňte obaly a fóliu, v prípade potreby obrázok prispôsobte do požadovaného tvaru. Obrázok zozadu rovnomerne natrite tenkou vrstvou dekorgélu a aplikujte na povrch potiahnutý fondánom (alebo čokoládou). Pri aplikácii na krémový povrch, obrázok zozadu natrite maslom izbovej teploty.. Jedlý oplátkový papier vhodný ako dekorácia na cukrárske výrobky (potravinársky priemysel). Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. mimo priameho slnečného žiarenia Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Výživové údaje na 100 g:
Energia 1560 kJ
372 kcal
Tuky 1,8 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 89 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: