Jedlé sušené kvety - Vres 20g

Kód: 341174
Novinka
Značka: LoveNature
4,50 € / ks 3,75 € bez DPH 225 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.12.2024
Možnosti doručenia

Sušený kvet vresu nádherne ozdobí torty, zákusky, ovocné šaláty, pečivo. Kvety vresu sa vyznačujú krásnou farbou, podmanivou vôňou, majú skvelé kulinárske aj zdravie podporujúce hodnoty. 

Vytvor si doma krásne zdobené dezerty so sušenými kvetmi.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vytvor si doma krásne zdobené dezerty so sušenými kvetmi.

Originálne zdobenie dezertov so sušenými kvetmi. Aj tvoje koláče a torty môžu vyzerať originálne. Sušené kvety sa nemusíš báť použiť ani na dozdobenie nanukov alebo cupcakes.

Sušený kvet vresu nádherne ozdobí torty, zákusky, ovocné šaláty, pečivo. Kvety vresu sa vyznačujú krásnou farbou, podmanivou vôňou, majú skvelé kulinárske aj zdravie podporujúce hodnoty.  Kvety využijete pri prípreve a zdobení koláčov, zákuskov, šalátov ale aj pri výrobe sivečok, ozdôv a kozmetiky.

Charakteristika:

Vres pôsobí protizápalovo, močopudne, protireumaticky. Vďaka horkosti zvyšuje vylučovanie žalúdočnej šťavy, používa sa pri chorobách močových ciest, obličiek a tráviaceho traktu. Sušené kvety môžete použiť nielen na zdobenie, ale aj ako čaj, poprípade pri výrobe domácich sviečok alebo kozmetiky.


#zloženie#

JEDLÉ SUŠENÉ KVETY - VRES 20G
Jedlé sušené kvety vresu. Zloženie: jedlé sušené kvety vresu. krajina pôvodu: PoľskoAlergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: Imrich Goliaš - LIANA-GOLF, Raslavice Lopuchovská 734/1, 086 41 Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. Vhodné ako dekorácia na torty, koláče, zákusky. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.

#zloženie#

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: