Využi OSOBNÝ ODBER na našich strediskách po celý rok, aby si zabezpečil bezpečnú prepravu svojich TARTALETIEK a ČOKOLÁDOVÝCH DEKORÁCIÍ.
Bezlepkový sortiment - skvelá voľba pre každého, kto si chce dopriať chutné a zdravé pečenie bez lepku.
Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik veselý za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.
Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.
#zloženie#
HS POSYP MIX- BE MINE 90G
Posyp. Zloženie: cukor, škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný, zemiakový, ryžový), múka (PŠENIČNÁ, PŠENIČNÁ sladová, ryžová), PŠENIČNÁ semolina,
PŠENIČNÝ glutén, rastlinný olej (slnečnicový, repkový, úplne hydrogenovaný repkový, kokosový), glukózový sirup, dextróza, invertný cukrový sirup,
sušené MLIEKO plnotučné, kakaové maslo, kakaová hmota, farbivo: E101; E120; E160a; E170; E172; E173; E174,
potravinárske farbivo: koncentrát z jablka; ríbezle; čierne ríbezle; mrkvová šťava; reďkev; citrón, aróma, prírodná aróma (vanilka),
povlaková látka: E901; E903; E904, zahusťovadlo: E406; E414; E460; E464, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín; E472; E473, želatína (hovädzia),
protihrudkujúca látka: E555, kyselina: E330, soľ. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ.
Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko.
Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.
Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1670 kJ / 394 kcal
Tuky 1,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 95 g z toho cukry 78 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g
#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.