Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

HS posyp čokoládové perly XXL - Bordeaux 130g

Kód: 340739
9 € / ks 7,50 € bez DPH 6,92 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
23.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dekoračný posyp čokoládové perly veľké - červené, na zdobenie cukrárskych dezertov, torty či zmrzliny. Tento cukrový posyp určite skrášlli tvoje zákusky. Máme množstvo rôznych druhov, určite si pozri aj ostatné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik veselý za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.

Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.


#zloženie#
HS POSYP ČOKOLÁDOVÉ PERLY XXL - BORDEAUX 130G
Posyp. Zloženie: cukor, škrob (ryžový), múka (PŠENIČNÁ, CELOZRNNÁ, SLADOVÁ PŠENIČNÁ), PŠENIČNÝ GLUTÉN, sušené MLIEKO plnotučné,
kakaové maslo, kakaová hmota, farbivo: E160a, E172, prírodná aróma (vanilková), povlaková látka: E903, zahusťovadlo: E414, E460, E464,
emulgátor: E322 (SÓJOVÝ lecitín), E472a, E473, E500, soľ. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ.
Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko.
Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.
Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Výživové údaje na 100 g:
Energia 1977 kJ / 470 kcal
Tuky 17 g z toho nasýtené mastné kyseliny 10 g
Sacharidy 74 g z toho cukry 65 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 4,1 g
Soľ 0,10 g
#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: