💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC posyp Sprinkle Medley - Love 50g

Kód: 341114
2,70 € / ks 2,25 € bez DPH 0,05 € / 1 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
25.6.2024
Možnosti doručenia

FC posyp Sprinkle Medley - Love 50g slúži na ozdobu tort, tartaletiek a koláčov! Je skvelý na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty.

Detailné informácie

Podrobný popis

FC posyp Sprinkle Medley - Love 50g slúži na ozdobu tort, tartaletiek a koláčov! Je skvelý na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty.

#zloženie#

FC POSYP SPRINKLE MEDLEY - LOVE 50G
Cukrový jedlý posyp. Zloženie: cukor; dextróza; ryžová múka; glukózový sirup; rastlinný olej (repkový); úplne hydrogenovaný olej (repkový); zahusťovadlo: E413, E414; rastlinný koncentrát (sladký zemiak, jablko, čerešňa, černice, reďkovka, repa); farbivá: E120, E160a; povlaková látka: E903, E904; vanilín; soľ; kyselina: E330; aróma . Môže obsahovať: ARAŠIDY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Dekorovanie. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 22.0°C. Skladujte v suchu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1710 kJ/403 kcal
Tuky 2,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g
Sacharidy 94 g
z toho cukry 87 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 50 g

 #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: