Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC posyp Sprinkle Medley - Beloved 65g

Kód: 341105
4,80 € –42 %
F51475 0 d95d474c1fa9578a6b87169339b25ca3
4,80 € –42 % 2,76 € / ks 2,30 € bez DPH 0,04 € / 1 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
3.5.2024
Možnosti doručenia

Posyp sprinkle Medley - Beloved 65g  slúži na  ozdobu tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Posyp je jedlý a dostupný v rôznych farbách a veľkostiach, vyskúšajte všetky!

Detailné informácie

Podrobný popis

Posyp sprinkle Medley - Beloved 65g  slúži na  ozdobu tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Posyp je jedlý a dostupný v rôznych farbách a veľkostiach, vyskúšajte všetky!

#zloženie#

FC POSYP SPRINKLE MEDLEY - BELOVED 65G
Cukrový jedlý posyp. Zloženie: cukor; dextróza; škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný, ryžový); ryžová múka; glukózový sirup; rastlinné oleje a tuky (kokosový, repkový); úplne hydrogenovaný rastlinný olej repkový; zahusťovadlo: E413, E414; rastlinný koncentrát (repa); povlaková látka: E901, E903, E904; farbivá: E120, E160a; otruby (kukuričné); aróma. Môže obsahovať: ARAŠIDY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Dekorovanie. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 22.0°C. Skladujte v suchu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1676 kJ/397 kcal
Tuky 1,4 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g
Sacharidy 95 g
z toho cukry 83 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 65 g

 #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: