Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC posyp Nonpareils 80g - biele

Kód: 340876
3 € –13 %
15102 fc posyp nonpareils 80g biele
3 € –13 % 2,60 € / ks 2,17 € bez DPH
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

FC posyp Nonpareils 80g - biele. Malé cukrové guličky, ktoré dodajú tvojim sladkostiam špeciálny vzhľad. Ideálne na ozdobenie tort, cupcakes alebo sušienok.

Detailné informácie

Podrobný popis

FC posyp Nonpareils 80g - biele je skvelým doplnkom pre všetky tvoje sladkosti. Tieto malé cukrové guličky sú ideálne na ozdobenie tort, cupcakes, sušienok alebo akýchkoľvek iných sladkostí. Sú balené v praktickej nádobke, takže ich môžeš jednoducho a rovnomerne rozptýliť na svoje výtvory. Sú vyrobené z cukru a škrobu, takže sú jedlé a bezpečné. Tieto biele nonpareils dodajú tvojim sladkostiam elegantný a sofistikovaný vzhľad. Sú ideálne na vianočné pečenie, ale môžu byť použité počas celého roka na rôzne príležitosti. S týmito nonpareils môžeš byť kreatívny a vytvoriť jedinečné a atraktívne sladkosti, ktoré budú vyzerať tak dobre, ako chutia.

#zloženie#

FC POSYP NONPAREILS 80G - BIELE
Cukrový jedlý posyp. Zloženie: cukor; škrob (PŠENICA, kukurica); glukózový sirup; rastlinný olej (kokosový, repkový); povlaková látka: E901. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 25.0°C. Skladujte v suchu. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1660 kJ/ 391 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 98 g
z toho cukry 84 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: