FC ochucovacia pasta Lieskový orech
Kód: 511110Súvisiaci tovar

Forma na laskonky z plastu - obsahuje 20ks menších laskoniek vhodných napríklad aj na candybar. Materiál: plast.

Vychutnaj si tento krém vyrobený iba z lieskových orieškov. Nádhernú lieskovoorieškovú chuť si môžeš užiť v každej lyžičke krému

Vychutnaj si tento krém vyrobený z lieskových orieškov a čokolády. Nádhernú lieskovoorieškovú chuť si môžeš užiť v každej lyžičke krému

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Vaše chute sa líšia, a to nie len od jednej osoby k druhej, ale aj na základe počasia, ročného obdobia alebo nálady. Nebojte sa preto siahnuť po našich ochucovacích pastách. V našom sortimente ponúkame na výber 29 príchutí, pri ktorých si každý nájde určite tú pravú chuť na akúkoľvek príležitosť.
Koľko ochucovacej pasty treba pridať?
Odporúčané dávkovanie je 30g pasty na 500g smotany alebo cesta. Avšak neprestávajte ochutnávať. Chuť, ktorá sa pre jedného človeka javí ako silná, môže prísť inému jemná či dokonca slabá. Nezabúdajte však, že ochucovacie pasty treba pridávať postupne a cestá či krémy je potrebné chutnať.
Pridávanie ochucovacej pasty do cesta
Pri príprave cesta je potrebné myslieť na to, že pri teplotách nad 200°C môže byť vplyvom tepla chuť pasty oslabená a preto sa neodporúčam cesto piecť na vyššej teplote.
#zloženie#FC OCHUCOVACIA PASTA LIESKOVÝ ORECH Ochucovacia pasta. Zloženie: LIESKOVÉ ORECHY 100%. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Použitie na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.. . Skladovanie: Teplota: min. 8.0°C, max. 25.0°C. Skladujte na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 100 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2921 kJ/698 kcal. Tuky 66 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 7,0 g. Sacharidy 11 g; z toho cukry 4,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 12 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |

Koncentrát s príchuťou čokoláda vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe....

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou kokos vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou pomaranč vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou maracuja vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát s príchuťou kiwi vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.