FC náplň Praliné Hazelnut 325g
Kód: 301345Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Krásna jemná náplň z lieskových orieškov Pralliné, ideálna na plnenie čokolád, koláčov alebo košíčkov. Skladujte na chladnom a tmavom mieste. #zloženie#FC NÁPLŇ PRALINÉ HAZELNUT 325G Príchuť do totr, cupcakes, praliniek. Zloženie: LIESKOVÉ ORECHY (50%), cukor, emulgátor: E322 (SÓJOVÝ LECITÍN). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím premiešať.. . Skladovanie: Teplota: min. 8.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 325 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2297 kJ/549 kcal. Tuky 33 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 3,5 g. Sacharidy 55 g; z toho cukry 52 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 6,0 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#
Spotreba: 31.12.2021
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.325 kg |

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad so strieborným listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 30.6.2023 Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na...

Arabská guma sa používa ako zahusťovadlo, stabilizátor, emulgátor a zvlhčovadlo. Väčšinou pôsobí v kombinácii s inými gélmi. Využíva sa predovšetkým pri výrobe cukroviniek,...

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou ružovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Olej na vymastenie plechov: Kvalitný rastlinný olej v spreji s objemom 600 ml uľahčí a urýchli pečenie a varenie. Olej bol vyvinutý pre profesionálnych pekárov, firmou,...

Jedlé lepidlo je vhodné na lepenie dekoráciu na tortu alebo aj ako pomôcka pri modelovaní. Jedonducho štetcom naneste požadované množstvo na daný povrch.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.