FC fondant Sada ružových farieb
Kód: 860040Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Fondant v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom.
Vďaka svojej jemnej štruktúre a tvárnosti je mimoriadne flexibilný, hladký a ľahko použiteľný a zároveň je pomerne jemný a po spracovaní úplne stvrdne. Vďaka saténovej povrchovej úprave je vhodný na dokonalé dotvorenie koláčov a vytváranie ostrých rohov. S Funcakes Fondánom môžete ľahko modelovať a vytvárať najrôznejšie tvary a vzory. Je vhodný pre každého nadšenca pečenia, od začiatočníka po profesionála.
Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondánu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:
Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm)
#zloženie#FC FONDANT SADA RUŽOVÝCH FARIEB
Fondant. Zloženie: cukor (79 %); rastlinný tuk (palmo-jadrový, palmový); glukózový sirup; voda; zvlhčovadlo: E422; zahusťovadlo: E415, E466; emulgátor: E471; konzervačná látka: E200; kyselina: E330; prírodná aróma; farbivo: E120, E122, E124. Poznámka: Farbivá E122, E124 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: fondant je potrebné poriadne premiesiť a rozváľať za použitia práškového cukru. v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu a tme. Identifikácia G8 dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 1685kJ 403kcal Tuky 6,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 4,6g Sacharidy 85g z toho cukry 83g Vláknina <0,5g Bielkoviny <0,5g Soľ 0,10g Hmotnosť: 500 g#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Farebné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.