FC Isomalt 250g
Kód: 341037Súvisiaci tovar

Extra gélovka sa vyznačuje vysokou koncentráciou. Stačí pridať málo farby na hmotu a poriadne premiesiť. Oproti klasickým gélovým farbám sa ti vďaka extra gélovke podarí...

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?
Podrobný popis
FunCakes Isomalt je tvojím spoločníkom pri tvorbe nádherných dekorácií na torty a sladkosti. Tento produkt môžeš zahriať bez toho, aby stratil svoju sladkosť alebo zmenil farbu. Je ideálny na vytváranie jasných dizajnových prvkov ako sú drahokamy, okná, mozaiky, geode torty a mnoho ďalších. Isomalt je bezcukrové sladidlo, biele a bez zápachu. Nie je tak sladký ako cukor, ale môžeš ho zmiešať s inými náhradami cukru, aby bol sladší.
Mimoriadne vhodné na tavenie a opätovné tvarovanie. Sladidlo bez cukru. Biely a bez zápachu. Nie je tak sladký ako cukor, ale môže byť zmiešaný s inými náhradami cukru, aby bol sladší. Obsah: 250 gramov.
Príprava: Roztopte v mikrovlnnej rúre (cca 700W v žiaruvzdornej nádobe) alebo na panvici do 170°C.
Miešajte isomalt každých 20-30 sekúnd, kým sa úplne neroztopí.
Vložte misku / panvicu do misky s malým množstvom studenej vody na cca. 10 sekúnd.
Isomalt je teraz temperovaný a môžete ho farbiť a spracovávať podľa želania.
POZOR!: Roztopený isomalt je veľmi horúci!
#zloženie#341037
FC ISOMALT 250G
Produkt vhodný na výrobu dekorácii.. Zloženie: Izomalt. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Rozpustite v mikrovlnnej rúre (700W), alebo zohrejte nad 170°C. Rozpustený izomalt temperujte vložením do misky so studenou vodou na 10 sekúnd, následne ho použite podľa potreby.. V cukrárstve.. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g: Energia 985kJ 236kcal Tuky <0,5g z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1g Sacharidy 98g z toho cukry <0,5g Vláknina <0,5g Bielkoviny <0,5g Soľ <0,01g Hmotnosť: 250 g#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Jedlé lepidlo je vhodné na lepenie dekoráciu na tortu alebo aj ako pomôcka pri modelovaní. Jedonducho štetcom naneste požadované množstvo na daný povrch.

Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Jednoducho urobte kráľovskú polevu s touto zmesou od FunCakes. Do tejto zmesi musíte len pridať vodu, aby ste pripravili polevu. Táto poleva úplne stuhne a je vhodná na pokrytie...

FunCakes prášok do pečiva obsahuje tú pravú zmes hydrogenuhličitanu sodného a kyseliny vínnej a dá sa použiť ako kypriaci prostriedok v mnohých receptoch. Použite ako droždie v...

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na medovníky alebo aj na tortu. Je vhodný na...

Prídavná látka E500(ii) vhodná pre potravinársky priemysel.

Monohydrát kyseliny citrónovej vhodný pre potravinársky priemysel.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Prášková potravinárska bravčová želatína určená pre potravinársky priemysel.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.