FC fondant 250g Royal Purple (tmatá fialová)
Kód: 301349Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Fondán v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom. Vďaka svojej jemnej štruktúre a tvárnosti je mimoriadne flexibilný, hladký a ľahko použiteľný a zároveň je pomerne jemný a po spracovaní úplne stvrdne. Fondán Baby blue je modrej farby a má lahodnú vanilkovú príchuť. Vďaka saténovej povrchovej úprave je vhodný na dokonalé dotvorenie koláčov a vytváranie ostrých rohov. S Funcakes Fondánom môžete ľahko modelovať a vytvárať najrôznejšie tvary a vzory. Je vhodný pre každého nadšenca pečenia, od začiatočníka po profesionála.
Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondánu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:
Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm)
zloženie#FC FONDANT 250G ROYAL PURPLE (TMAVÁ FIALOVÁ)
fondant. Zloženie: cukor (79%), rastlinný tuk (palmovo-jadrový, palmový), glukózový sirup, voda, zvlhčovadlo: E422, emulgátor: E471, zahusťovadlo: E415, E466, prírodná aróma, konzervačná látka: E200, kyselina: E330, farbivá: E120, E133. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: fondant je potrebné dôklane premiesiť a rozvaľkať pomocou práškového cukru. v cukrárstve. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. skladovať v suchu a v tme Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:Energia 1685kJ 403kcal Tuky 6,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 4,6g Sacharidy 85g z toho cukry 83g Vláknina <0,5g Bielkoviny <0,5g Soľ 0,10g Hmotnosť: 250 g#zloženie#
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.