Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Dekorácia špirála tmavá 80 ks (77051)

Kód: 340528
8,30 € –10 %
3150 1 dekoracia spirala tmava 80 ks 77051
8,30 € –10 % 7,40 € / ks 6,17 € bez DPH 0,09 € / 1 ks
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Dekorácia v tvare špirály, z tmavej čokolády s obsahom kakaovej sušiny min. 50%, vhodná ako dekorácia v cukrárskej výrobe.

Rozmer: 8x3,5cm

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekorácia v tvare špirály, z tmavej čokolády s obsahom kakaovej sušiny min. 50%, vhodná ako dekorácia v cukrárskej výrobe.

Rozmer: 8x3,5cm

Prinášame ti veľkonočnú inšpiráciu vo videorecepte, ako tento produkt využiť:

#zloženie#

DEKORÁCIA ŠPIRÁLA TMAVÁ 1 BAL Tmavá čokoláda. Zloženie: Kakaová hmota, Cukor, Kakaové maslo, Maslový olej (MLIEKO), emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, Prírodná vanilková aróma. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná na dekoratívne učely v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať v chlade, tme a oddelene od aromatických materiálov. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v chlade, tme a oddelene od aromatických materiálov. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 65 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2221 kJ/530 kcal. Tuky 32 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g. Sacharidy 51 g; z toho cukry 45 g. Vláknina 8,0 g. Bielkoviny 5,8 g. Soľ 0,00 g.

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoládové dekorácie
Hmotnosť: 80 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: