Arašidy pražené 1kg nesolené
Kód: 400816Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Arašidy - orechy, ktoré určite všetci dobre poznáte. Majú všestranné využitie či už pri pečení alebo varení. Sú sýte a môžu nám pomôcť ,,zahnať hlad,, či už doma alebo v práci. Svoj pôvod majú v Južnej Amerike. Z arašidov okrem toho, že sa často pražia a solia, si tiež viete vyrobiť aj vlastné arašidové maslo - stačí ak ich poriadne rozmixujete do hladka. Arašidy sú bohaté na bielkoviny, vlákninu, živiny a zdravé tuky.
Čo ste možno nevedeli:
-100g arašidov obsahuje až 26g bielkovín, 45g tuku a 10g uhľohydrátov.
- v strave sa používajú sa ako náhrada za mäso
- používajú sa pri diétach ako zdravá forma tukov
- neobsahujú palmový olej
- nie sú to oriešky, ale strukoviny
Použitie:
Arašidy sú výborným doplnkom v pečení a príprave rôznych bezlepkových koláčov. Zomletím a mixovaním si vieš vyrobiť arašidové maslo a natrieť ho len tak na čerstvý chlebík. Alebo si daj zopár orechov ráno k ovsenej kaši, poprípade večer k telke, tým nemôžeš nič pokaziť :D
#zloženie#ARAŠIDY PRAŽENÉ 1KG NESOLENÉ
Arašidy. Zloženie: ARAŠIDY. krajina pôvodu: Spojené štáty americké, Argentína Môže obsahovať: ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodné pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 2498kJ 599kcal Tuky 53g z toho nasýtené mastné kyseliny 8,7g Sacharidy 15g z toho cukry 4,2g Vláknina <0,5 g Bielkoviny 28g Soľ 0,10g Hmotnosť: 1 kg#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Orechy |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.