1877CW Polykarbonátová forma na pralinky
Kód: 860932Súvisiaci tovar

Kakaové maslo Callebaut - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné...

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.
Podrobný popis
Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť. Rozmery: 27x13,3x2,4 cm
Materiál: polykarbonát.#zloženie#1877CW POLYKARBONÁTOVÁ FORMA NA PRALINKY Polykarbonátová forma pre čokoládový priemysel (vnútorné rozmery: 27x27x16 mm, 12g).. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Môže sa použiť pri teplotách +/- 30°C (max 80°C). Nevhodné do rúry, mikrovlnnej rúry a mrazničky. Vhodné do chladiaceho tunela a umývačky riadu (max. 60°C).. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: polykarbonát.#zloženie#

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.