1646CW Polykarbonátová forma na pralinky
Kód: 860925Súvisiaci tovar

Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonale vyváženú chuť mlieka a kakaa s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a...

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na...

Náhradná miska do temperovača 1,8l

Belgická čokoláda Callebaut, receptúra no. 811, ponúka dokonalú horkosť kakaa s jemným vanilkovým podtónom. Vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Perfektná na...

Belgická čokoláda Callebaut Gold ponúka dokonale vyváženú chuť mlieka a kakaa s bohatými smotanovými tónmi a vzrušujúcim nádychom soli. Vhodná pre cukrársku a...

Kávové zrná - stále obľúbený typický koláčik, ktorý nemôže chýbať na žiadnej oslave. Káva bola, je a aj vždy bude obľúbeným nápojom ľudstva. Možno aj práve preto sme si...
Podrobný popis
Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť. Rozmery: 27x13,3x2,4 cm
Materiál: polykarbonát.#zloženie#1646CW POLYKARBONÁTOVÁ FORMA NA PRALINKY Polykarbonátová forma pre čokoládový priemysel (vnútorné rozmery: 34,5x24,5x13mm, 10g).. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Môže sa použiť pri teplotách +/- 30°C (max 80°C). Nevhodné do rúry, mikrovlnnej rúry a mrazničky. Vhodné do chladiaceho tunela a umývačky riadu (max. 60°C).. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: polykarbonát.#zloženie#

Polykarbonátová forma na pralinky, 8 ks srdiečok. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Forma z tvrdeného plastu vhodná na odlievanie čokolády a prácu s fondánom.

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.