1646CW Polykarbonátová forma na pralinky
Kód: 860925Súvisiaci tovar

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je pre začiatočníkov výzva, ale taká krásne voňavá, hodvábne lesklá, jemne mliečna ako aj sladká. Na začiatku je to...

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je pre začiatočníkov výzva, ale taká krásne voňavá, hodvábne lesklá, jemne horká ako aj sladká. Na začiatku je to...

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je pre začiatočníkov výzva, ale taká krásne voňavá, hodvábne lesklá, jemne horká ako aj sladká. Na začiatku je to...
Podrobný popis
Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť. Rozmery: 27x13,3x2,4 cm
Materiál: polykarbonát.#zloženie#1646CW POLYKARBONÁTOVÁ FORMA NA PRALINKY Polykarbonátová forma pre čokoládový priemysel (vnútorné rozmery: 34,5x24,5x13mm, 10g).. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Môže sa použiť pri teplotách +/- 30°C (max 80°C). Nevhodné do rúry, mikrovlnnej rúry a mrazničky. Vhodné do chladiaceho tunela a umývačky riadu (max. 60°C).. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: polykarbonát.#zloženie#

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.