Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Odpaľované cesto - Zmes Brandmasse 1kg

Kód: 153102
8,64 € / ks 7,20 € bez DPH 8,64 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Zmes na prípravu odpaľovaného cesta. Že nevieš robiť cesto na venčeky alebo veterníky? Nepotrebuješ komplikované postupy, jednoducho vyskúšaj túto zmes a buď aj ty profesionál.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes na prípravu odpaľovaného cesta. Že nevieš robiť cesto na venčeky alebo veterníky? Nepotrebuješ komplikované postupy, jednoducho vyskúšaj túto zmes a buď aj ty profesionál.

 

Návod na použitie / dávkovanie:

Zmes Brandmasse mit ei 1000 g;

Voda (teplota cca 30 - 50 °C) 1500 g;

Jedlý olej 100 g;

 

Návod na prípravu: Všetky zložky spolu vyšľahať šľahačom po dobu 2 minút do hladka a následne podľa želania drezírovať. Piecť pri teplote 220 - 200 °C počas 30 minút. V prvej fáze piecť spolu s parou a po 5 minútach pri otvorenej klapke.. Vhodná na prípravu odpaľovaných hmôt, ktoré sa používajú na výrobu venčekov, veterníkov a iných pečených alebo smažených výrobkov.

#zloženie#ZMES BRANDMASSE MIT EI 1KG Sypká zmes. Zloženie: predželatinovaná PŠENIČNÁ MÚKA, SUŠENÉ VAJEČNÉ ŽĹTKA (15%), kukuričný škrob, rastlinný olej (palmový olej), SUŠENÉ VAJEČNÉ BIELKA (10%), SÓJOVÁ MÚKA, Kypriaca látka: E450 Difosforečnany, E500 Uhličitany sodné, Emulgátor - E472e Estery mono- a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou mono- a diacetylvínnou , SUŠENÉ MLIEKO ODTUČNENÉ, jódovaná soľ. Môže obsahovať: ARAŠIDY, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Odporúčaná receptúra: Zmes Brandmasse mit ei 1000 g; Voda (teplota cca 30 - 50 °C) 1500 g; Jedlý olej 100 g; Spolu 2600 g. Návod na prípravu: Všetky zložky spolu vyšľahať šľahačom po dobu 2 minút do hladka a následne podľa želania drezírovať. Piecť pri teplote 220 - 200 °C počas 30 minút. V prvej fáze piecť spolu s parou a po 5 minútach pri otvorenej klapke.. Vhodná na prípravu odpaľovaných hmôt, ktoré sa používajú na výrobu venčekov, veterníkov a iných pečených alebo smažených výrobkov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1545 kJ/369 kcal. Tuky 21 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 12 g. Sacharidy 31 g; z toho cukry 2,9 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 17 g. Soľ 2,3 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: CUKRÁRSKE SUROVINY
Hmotnosť: 1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: