Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Fond Pizza, 1kg

Kód: 207001
17,80 € / balenie 14,83 € bez DPH 17,80 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Možnosti doručenia

Pizzový základ je výborne dochutený na potretie domácej pizze, štanglí...

Detailné informácie

Podrobný popis

Návod na použitie / dávkovanie: 200 g Fond Pizza, 1000 ml studená voda. Návod na prípravu: Fond Pizza dobre zmiešať so studenou vodou a nechať 10 minúť odpočinúť. Hmotu nanášať na pizzový korpus a piecť. Toto množstvo je postačujúce na cca 8 pizz s priemerom 26 cm. .

#zloženie#FOND PIZZA 1 KG Sypká zmes. Zloženie: Rajčinový prášok, Cukor, modifikovaný škrob, Soľ, Cibuľa, Zahusťovadlo - E466 Karboxymetylcelulóza, koncentrát z repy červenej a papriky, Bylinky, rastlinný olej (slnečnicový, repkový), Koreniny, Protihrudkujúca látka - E551 Oxid kremičitý. Môže obsahovať: GLUTÉN. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 200 g Fond Pizza, 1000 ml studená voda. Návod na prípravu: Fond Pizza dobre zmiešať so studenou vodou a nechať 10 minúť odpočinúť. Hmotu nanášať na pizzový korpus a piecť. Toto množstvo je postačujúce na cca 8 pizz s priemerom 26 cm. . Vhodná na prípravu pizzového základu, ktorý sa ďalej používa na výrobu pizza výrobkov v pekárskom priemysle. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1375 kJ/325 kcal. Tuky 1,0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 68 g; z toho cukry 46 g. Vláknina 4,7 g. Bielkoviny 4,6 g. Soľ 9,7 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: CUKRÁRSKE POTREBY
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: