Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Velvet sprej biely 400ml

Kód: 521360
24,50 € / ks 20,42 € bez DPH 61,25 € / 1 l
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.5.2024
Možnosti doručenia

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Môže byť použitý na rôzne zmrazené výrobky: semifreda, peny, zmrzlinové torty, čokolády krémy, atď. Pred použitím sprej dobre pretrepte a pri nástreku dodržujte vzdialenosť 20 cm od zdobeného produktu.

 

#zloženie#VELVET SPREJ 400ML BIELY. Farba v spreji. Zloženie: kakaové maslo, farbivo: E170, hnací plyn: E943a, E943b, E944.  Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: MARTELLATO srl, Via Rovigo, 1/B, 35010 Vigonza PD, Taliansko. Návod na použitie / dávkovanie: Pred použitím produkt uchovávajte pri izbovej teplote (20 - 25 ° C) najmenej dve hodiny. Homogénnu vrstvu nastriekajte na mrazené dezerty zo vzdialenosti 20-25cm. Po použití vyčistite trysku teplou vodou. Max. použitie quantum satis (podľa potreby, v čo najmenšom množstve) do výrobku podľa kat. 5.4 Prílohy 2 nar. 1333/2008.. V cukrárstve i v domácnosti. Sprej sa požíva na mrazené dezerty..  Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 ° C  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2825 kJ/675 kcal; Tuky 75 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 46 g; Sacharidy <0,5 g, z toho cukry <0,5 g; Vláknina  <0,5 g; Bielkoviny <0,5 g; Soľ 0,01 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Velvet spreje
Hmotnosť: 0.4 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: