Vanilkové struky BIO 2ks 16-17cm
Kód: 510528Súvisiaci tovar

Vanilkový prášok z bourbonskej vanilky - BIO.

Vanilková pasta so semiačkami z bourbonskej vanilky. Vanilková pasta má mnohé výhody oproti vanilkovým strukom, z ktorých je vyrábaná. Vďaka svojej jemnej textúre je...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...
Podrobný popis
Vanilkové lusky od spoločnosti Eurovanille sú výrobené z bourbonskej vanilky. Vanilkové lusky sú vyrábané procesom sušenia, kedy sa zo jemných zelených luskov stávajú tvrdšie, hnedé lusky, ktoré tak dobre poznáme. V každom takomto struku sa nachádzajú malé čierne semienka, ktoré sú hlavným nositeľom chuti. Lusky môžeš použiť na prípravu rôznych čajových a iných koláčov, pudingov, plniek, zmrzliny, jogurtov a mnoho iných dezertov.
Vanilka má svoj pôvod v Mexiku a je plodom orchidei. Francúzsky cestovatelia ju priniesli na africký ostrov Madagaskar v 19. storočí a odvtedy je po celom svete toto výnimočné korenie spájané s ostrovom. Dnes je Madagaskar vedúcim producentom vanilky vo svete. V Mexiku bol kvet vanilky opeľovaný takzvanou včelou Melipona. Vďaka Almondovi Albiusovi, ktorý zistil, žemkvety sa dajú opeľovať aj ručne, sa vanilka môže produkovať v akejkoľvek tropickej oblasti, aj bez tejto špecifickej včely. Ručné opeľovanie je však pri vanilke veľmi náročné a delikátne, pretože sa musí uskutočniť práve keď sú kvety rozkvitnuté tesne po západe slnka. Dôvodom je, že kvety majú veľmi krátky život a odpadnú počas nastávajúcej noci. Aj preto je toto korenie také vzácne.
Firma Eurovanille sa už viac ako 30 rokov špecializuje na spracovávanie vanilky. Všetky procesy spojené s výrobou sa odohrávajú v špeciálnej továrni na severe Francúzska. Všetky produkty sú prírodné, nie sú do nich teda pridané vanilkové arómy ani dochucovadlá.
Foto je ilustračné
#zloženie#VANILKOVÉ STRUKY BIO 2KS BIO Madagaskarské bourbon vanilkové struky celé, neupravované, botanický druh: Vanilla planifolia, 14-16 cm. Zloženie: BIO Bourbon vanilkové struky. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovenská republika. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Na dochutenie sladkých jedál, na prípravu dezertov, krémov, koktejlov, ochutených chladných i horúcích nápojov, zmzlín a čokolád. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Chráňte pred slnkom a teplom. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 926 kJ/224 kcal. Tuky 8,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g. Sacharidy 17 g; z toho cukry 10 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 4,0 g. Soľ 0,04 g.#zloženie#

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Vanilkový prášok z bourbonskej vanilky - BIO.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.