Pistáciový eclair s malinami

Krehké odpaľované cesto plnené jemným pistáciovým krémom a šťavnatými malinami
je dokonalým dezertom.

Náš eclair je ešte doplnený malinovou fruželínou, pre väčší kontrast chutí.  Lyofilizované maliny a drvené pistácie sú len dokonalou bodkou
na tomto dezerte. Užite si tento dokonalý dezert, kde sa jemný pistáciový krém a svieža malina stretávajú v dokonalom súlade.

Postup

Korpus - odpaľované cesto (cca 10 ks):
Mlieko plnotučné 3,5%
140g Maslo čerstvé 🧈40g
Soľ 2g
Múka pšeničná T-512 100g
Vajcia celé 3ks

Postup:
Mlieko a maslo prevaríme, pridáme múku a soľ. Cesto restujeme cca 1-2min., kým sa dokonale neoddeľuje od nádoby. Ešte do horúceho
cesta postupne pridávame vajcia a miešame dohladka. Hviezdicovou trubičkou drezírujeme eclairky. Pečieme cca 20min. pri 200/170°C
(v záležitosti od pece). Na začiatku pečenia mierne zaparíme (plech pofŕkame vodou).

Pistáciový krém:
Krém Millac Gold nesladený 340g
Čokoláda biela Napal 140g
Želatína plátky 4g
Mascarpone Mila 42% 200g
FC Pistáciová pasta ochucovacia 100% 50g 
Fruželína Malina 🍓150g 

Zostavenie a dekorácia:
Krém Millac Gold nesladený 35g
Čokoláda biela Napal 105g
Drvené pistácie
Lyofilizované maliny
Čoko dekorácia v tvare margarétky