Ohnivé brownie s malinovou ganážou a chilli

Dokonalá kombinácia horkej čokolády, osviežujúcich malín a jemného štipľavého čili!

Skutočný gurmánsky zážitok pre odvážnych a tých, ktorí sa neboja kombinovať tradičné s netradičným. Vláčne čokoládové cesto doplnené
malinovou ganážou je jemne doladené s čili. Užite si tento dokonalý dezert, kde sa čokoláda a chili stretávajú v dokonalom súlade. 

Postup:

Korpus (rozmer 38x26 cm - cca 24 ks)
Čokoláda tmavá Topado 600g

Vajcia celé 8ks
Maslo 280g
Cukor kryštál 360g
Kakaový prášok 100g
Múka pšeničná 240g
Vanilka pasta 6g
Maliny hlbokomrazené 220g

Cesto pečieme pri 180-190°C, cca 15-17 min.

Malinová ganáž
Čokoláda tmavá Topado 375g
Ovocné pyré Malina 140g
Krém Millac Gold nesladený 140g
Maslo 100g
Chilli korenie 4g

Zostavenie a dekorácia:
Fruželína Malina 100g
Lyofilizované chilli vlákno
Lyofilizované maliny