Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Mousse z bielej čokolády Callebaut 800g

Kód: 213202
18,80 € / ks 15,67 € bez DPH 23,50 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.4.2024
Možnosti doručenia

Čokoládový mousse, čokoládový krém či poleva zo svetoznámej firmy Callebaut je delikátny krém, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Stačí postupovať podľa návodu, ktorý nájdeš v záložke ZLOŽENIE.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mousse, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Stačí postupovať podľa návodu, ktorý nájdeš v záložke ZLOŽENIE. #zloženie#MOUSSE Z BIELEJ ČOKOLÁDY CALLEBAUT 800G pena z bielej čokolády (58,5%). Zloženie: biela čokoláda 58,5% (cukor 45,5%, plnotučné MLIEKO 23,0%, kakaové maslo 21,0%, sušené odtučnené MLIEKO 10,5%, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma), sušené odtučnené MLIEKO, cukor, úplne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmojadrový), MLIEČNE bielkoviny, emulgátor: E471, emulgátor: E472a , stabilizátor: E340ii, farbivo: E160a. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Poriadne zmiešajte obsah jedného balenia s 1 litrom studeného mlieka. Šľahajte pri plnej rýchlosti 5 minút a vložte do chladničky a nechajte vychladnúť minimálne 2 hodiny. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v čistom, suchom prostredí Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 800 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2194 kJ/524 kcal. Tuky 29 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g. Sacharidy 54 g; z toho cukry 54 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 13 g. Soľ 0,33 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 0.8 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: