Mousse z bielej čokolády Callebaut 800g
Kód: 213202Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?
Podrobný popis
Mousse, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Stačí postupovať podľa návodu, ktorý nájdeš v záložke ZLOŽENIE. #zloženie#MOUSSE Z BIELEJ ČOKOLÁDY CALLEBAUT 800G pena z bielej čokolády (58,5%). Zloženie: biela čokoláda 58,5% (cukor 45,5%, plnotučné MLIEKO 23,0%, kakaové maslo 21,0%, sušené odtučnené MLIEKO 10,5%, emulgátor: SÓJOVÝ lecitín, prírodná vanilková aróma), sušené odtučnené MLIEKO, cukor, úplne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmojadrový), MLIEČNE bielkoviny, emulgátor: E471, emulgátor: E472a , stabilizátor: E340ii, farbivo: E160a. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Poriadne zmiešajte so správnym množstvom mlieka nechajte odstáť v chladničke minimálne 2 hodiny. v cukrárstve. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v čistom, suchom prostredí Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 800 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2194 kJ/524 kcal. Tuky 29 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 21 g. Sacharidy 54 g; z toho cukry 54 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 13 g. Soľ 0,33 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.8 kg |

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov. Príprava: Suroviny musia mať izbovú teplotu. Na jednu porciu: do 125 g zmesi pridáme 125 ml...

Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...

Čokoládový mousse, čokoládový krém či poleva zo svetoznámej firmy Callebaut je delikátny krém, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Tento mousse je plný chuti a...

Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov.

Čokoládový mousse, čokoládový krém či poleva zo svetoznámej firmy Callebaut je delikátny krém, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Tento mousse je plný chuti a...

Krém VANILLA - Sypká zmes, ktorá je určená hlavne na plnenie pred pečením. Priprav si aj ty tlačený koláč s vanilkovým pudingom a nezabudni prihodiť pár zrniečok čokolády alebo...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.