Kondenzované sladké zahustené mlieko klasické 400g
Kód: 081100Súvisiaci tovar

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
#zloženie#KONDEZOVANÉ SLADKÉ ZAHUSTENÉ MLIEKO KLASICKÉ 400G sladené zahustené kondenzované mlieko. Zloženie: MLIEKO, cukor. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Výrobca: BOHEMILK, a.s., Opočno Podzámčí 385, 517 73 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: na dochutenie kávy, prípravu dezertov, likérov a iné, určené na priamu spotrebu. v cukrárstve, domácnosti. Skladovanie: Teplota: max. 24.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Spotrebujte do: viď obal. Hmotnosť: 400 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1404 kJ/333 kcal. Tuky 8,0 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 5,3 g. Sacharidy 58 g; z toho cukry 58 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 7,2 g. Soľ 0,23 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.4 kg |
Položka bola vypredaná… |

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou fialovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí naniesť rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.

Jedlé zlato - list 24 karat od Sugarflair je luxusným doplnkom, ktorý dodá tvojim sladkým výtvorom kráľovský vzhľad. Ideálne pre svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou ružovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a zlatou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.

FunCakes prášok do pečiva obsahuje tú pravú zmes hydrogenuhličitanu sodného a kyseliny vínnej a dá sa použiť ako kypriaci prostriedok v mnohých receptoch. Použite ako droždie v...

Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník.

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

FC glukózový sirup je nevyhnutným pomocníkom pri príprave sladkých receptov ako sú dezerty, cukríky, torty a marmelády. Pomáha predchádzať tvorbe cukrových kryštálov a dodáva...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.