Kakaové maslo červené (natur) 245 g
Kód: 310305Súvisiaci tovar

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...
Podrobný popis
Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou.
Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.
#zloženie# 310305 KAKAOVÉ MASLO ČERVENÉ (NATUR) 245 G. Kakaové maslo. Zloženie: kakaové maslo (80 %), rastlinný koncentrát (reďkovka, čierna ríbezľa, jablko). Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 3307 kJ/789 kcal; Tuky 80 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 48 g; Sacharidy <0,5 g, z toho cukry 15 g; Vláknina<0,5 g; Bielkoviny 0,6 g; Soľ 0,10 g. Hmotnosť: 245 g. #zloženie#

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník.

Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad so strieborným listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie...

Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník.

Arabská guma sa používa ako zahusťovadlo, stabilizátor, emulgátor a zvlhčovadlo. Väčšinou pôsobí v kombinácii s inými gélmi. Využíva sa predovšetkým pri výrobe cukroviniek,...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.