Kakao červené 1kg - Van Houten
Kód: 340047Súvisiaci tovar

Poťahovacia hmota, fondant červenej farby vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie dekorácii v cukráskej výrobe. Balenie: 250g

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...
Podrobný popis
#zloženie#KAKAO ČERVENÉ 1KG - VAN HOUTEN Alkalizovaný kakaový prášok, obsah tuku v sušine 20-22%. Zloženie: kakaový prášok 93 %, regulátor kyslosti E501i. krajina pôvodu základnej zložky (kakaový prášok): Kamerun Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v čistom a suchom prostredí Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 1548 kJ/370 kcal. Tuky 21 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 13 g. Sacharidy 8,9 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina 30 g. Bielkoviny 19 g. Soľ 0,04 g.#zloženie#
Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad so strieborným listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou prírodnou červenou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou ružovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...

Jedlé lepidlo je vhodné na lepenie dekoráciu na tortu alebo aj ako pomôcka pri modelovaní. Jedonducho štetcom naneste požadované množstvo na daný povrch.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.