HS posyp mix - Red Nose 90g

Kód: 340783
5,50 € / ks 4,58 € bez DPH 6,11 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
21.10.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…
Dekoračný posyp s vianočným motívom na zdobenie cukrárskych dezertov, torty či zmrzliny. Tento cukrový posyp určite skrášlli tvoje zákusky. Máme množstvo rôznych druhov, určite si pozri aj ostatné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik veselý za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.

Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.


#zloženie#
HS POSYP MIX- RED NOSE 90G
Posyp. Zloženie: cukor, škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný, zemiakový), ryžová múka, rastlinný olej (slnečnicový, repkový, kokosový), glukózový sirup,
dextróza, maltodextrín, farbivo: E102; E110; E129; E133; E153; E172; E173, potravinárske farbivo: koncentrát z jablkovej šťavy; ríbezle;
mrkvová šťava; reďkev; citrón, aróma (vanilka), povlaková látka: E901; E903; E904, zahusťovadlo: E414, želatína (hovädzia),
protihrudkujúca látka: E470b; E555. E102, E110, E129 môžu mať nepriaznivé účinky na činnosť a pozornosť detí.
Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ.
Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko.
Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.
Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.
Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Výživové údaje na 100 g:
Energia 1659 kJ / 392 kcal
Tuky 1,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5 g
Sacharidy 94 g z toho cukry 79 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: