Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

HS posyp mix - Night Sky 180g

Kód: 340596
9,20 € / ks 7,67 € bez DPH 5,11 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
30.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dramaticky čierny dekoračný posyp, na zdobenie cukrárskych dezertov, torty či zmrzliny. Originálny mix perličiek rôznych veľkostí ako aj tyčiniek, všetko čierne. 

Máme množstvo rôznych druhov, určite si pozri aj ostatné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračné posypy ako stvorené na dekorácie tvojich domácich dobrôt. S fantáziou ozdobíš torty, rezy, koláčiky, donutky, dezertné poháre alebo aj zmrzlinu. Posyp je jednoduchý spôsob ako spraviť tvoj koláčik jedinečný za pár sekúnd! Nielen dobre vyzerá, ale aj výborne chutí.

Tento farebný posyp iste vyčarí úsmev na nejednej tvári! Posyp je balený v praktickej otvárateľnej nádobke pre rýchle a efektívne používanie.

#zloženie#
HS POSYP MIX - NIGHT SKY 180G
Posyp. Zloženie: cukor; škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný, ryžový); PŠENIČNÁ krupica; glukózový sirup; sušené PLNOTUČNÉ MLIEKO; kakaové maslo; kakaová hmota; farbivá: E153; prírodná vanilková aróma; povlaková látka: E901, E903, E904; zahusťovadlo: E414; emulgátor: E322 (SÓJOVÝ), E473; soľ. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Bunny and Scott GmbH, Stresemannallee 88, 22529 Hamburg, Nemecko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1910 kJ
454 kcal
Tuky 13 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8 g
Sacharidy 81 g
z toho cukry 74 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 3,2 g
Soľ 0,10 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: