Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Glycerín W 59ml

Kód: 023101
2,90 € / ks 2,42 € bez DPH 49,15 € / 1 l
Vypredané
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru a zabráni sa vysušeniu maslového cesta. Zlepšuje textúru a poddajnosť domáceho fondánu. Môže tiež pomôcť zjemniť starší a tuhý fondán, pridať pár kvapiek a preložiť ho cez fondán, až kým nebude hladký

Detailné informácie

Podrobný popis

Glycerín je všestranný produkt, ktorý sa dá použiť na veľa vecí. Vďaka tomu budete mať koláč dlhšie svieži, zlepší sa štruktúra domáceho fondánu, zabráni sa kryštalizácii cukru a zabráni sa vysušeniu maslového cesta. Zlepšuje textúru a poddajnosť domáceho fondánu. Môže tiež pomôcť zjemniť starší a tuhý fondán, pridať pár kvapiek a preložiť ho cez fondán, až kým nebude hladký #zloženie#GLYCERÍN W 59ML Glycerín. Zloženie: glycerín. Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, RYBY, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, MÄKKÝŠE. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Používa sa na zjemnenie kráľovskej polevy, na rehydratáciu tvrdeného fondánu.. . Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 59 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1683 kJ/396 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 99 g; z toho cukry <0,5 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Hmotnosť: 0.059 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: