FC Uhličitan amónny 80g - VÝPEDAJ
Kód: 502102Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie pre pečené výrobky, ktoré sa pečú krátko. Je zvlášť vhodný pre tenké, suché sušienky. Pri zahrievaní sa z neho uvoľňujú plyny amoniak a oxid uhličitý, ale žiadna voda. Nedostatok vody umožňuje sušienkam rýchlejšie sa pripraviť a vysušiť. #zloženie#FC UHLIČITAN AMÓNNY 80G Prášok na potravinárske účely.. Zloženie: hydrogenuhličitan amónný: E503. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na kyprenie cesta. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 22.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 80 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a zlatou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Olej na vymastenie plechov: Kvalitný rastlinný olej v spreji s objemom 600 ml uľahčí a urýchli pečenie a varenie. Olej bol vyvinutý pre profesionálnych pekárov, firmou,...

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 24karátovým zlatým listom od Sugarflair! Skvelé na svadobné torty. Rozmer: 8x8cm

Kakaové maslo Callebaut - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.