FC Uhličitan amónny 80g - VÝPEDAJ
Kód: 502102Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...
Podrobný popis
Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie pre pečené výrobky, ktoré sa pečú krátko. Je zvlášť vhodný pre tenké, suché sušienky. Pri zahrievaní sa z neho uvoľňujú plyny amoniak a oxid uhličitý, ale žiadna voda. Nedostatok vody umožňuje sušienkam rýchlejšie sa pripraviť a vysušiť. #zloženie#FC UHLIČITAN AMÓNNY 80G Prášok na potravinárske účely.. Zloženie: hydrogenuhličitan amónný: E503. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na kyprenie cesta. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 22.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 80 g. #zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.08 kg |

Jedlé lepidlo je vhodné na lepenie dekoráciu na tortu alebo aj ako pomôcka pri modelovaní. Jedonducho štetcom naneste požadované množstvo na daný povrch.

Škorica mletá vhodá pre pekársky a cukrársky priemysel.

Prídavná látka E500(ii) vhodná pre potravinársky priemysel.

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Dekoračný cukor izomalt v perličkách je na vytváranie liatych, modelovaných, ťahaných alebo fúkaných jedlých dekorácií a ozdôb z karamelu. Akonáhle dodržíš odporúčaný postup...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a striebornou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.