💖SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💍S radosťou oznamujeme špeciálnu akciu k svadobnej sezóne. Využite 8% zľavu na vybrané sladké tartaletky s naším exkluzívnym kupónom: SVADBA8. Ponuka platí do 16.06. Nezmeškajte túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 🍰
🎉 Spoznaj novú TopCake polevu so 7% zľavovým kódom TOPCAKEPOLEVY7. Akcia platí do 16.06. 🎉
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC Uhličitan amónny 80g

Kód: 502102
2,50 € –8 %
F54470 0 8b4e7dc3080d2217da19b048af6de9ca (1)
2,50 € –8 % 2,30 € / ks 1,92 € bez DPH 28,75 € / 1 kg
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
19.6.2024
Možnosti doručenia

Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie pre pečené výrobky, ktoré sa pečú krátko. Je zvlášť vhodný pre tenké, suché sušienky. Pri zahrievaní sa z neho uvoľňujú plyny amoniak a oxid uhličitý, ale žiadna voda. Nedostatok vody umožňuje sušienkam rýchlejšie sa pripraviť a vysušiť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie pre pečené výrobky, ktoré sa pečú krátko. Je zvlášť vhodný pre tenké, suché sušienky. Pri zahrievaní sa z neho uvoľňujú plyny amoniak a oxid uhličitý, ale žiadna voda. Nedostatok vody umožňuje sušienkam rýchlejšie sa pripraviť a vysušiť. #zloženie#FC UHLIČITAN AMÓNNY 80G Prášok na potravinárske účely.. Zloženie: hydrogenuhličitan amónný: E503. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na kyprenie cesta. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 22.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 80 g. #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Ostatné
Hmotnosť: 0.08 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: