Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Fondant červený Odense 1kg

Kód: 330411
8,60 € / ks 7,17 € bez DPH 8,60 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
30.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

 

Poťahovacia hmota, fondant červenej farby vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie dekorácii v cukráskej výrobe. Balenie: 1000g

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Hmota čienej farby vhodná na poťahovanie tort a modelovanie dekorácii v cukráskej výrobe.

Fondant v krásnom farebnom odtieni, učený na poťahovanie a jednoduché modelácie. Nezabudni ho pri vaľkaní podsypávať škrobom.

 

 

Vďaka svojej jemnej štruktúre a tvárnosti je mimoriadne flexibilný, hladký a ľahko použiteľný a zároveň je pomerne jemný a po spracovaní úplne stvrdne.  Vďaka saténovej povrchovej úprave je vhodný na dokonalé dotvorenie koláčov a vytváranie ostrých rohov. Môžeš ľahko modelovať a vytvárať najrôznejšie tvary a vzory. Je vhodný pre každého nadšenca pečenia, od začiatočníka po profesionála.

Na pokrytie okrúhleho koláča s priemerom 20cm potrebuješ približne 500g fondánu. Najlepšie výsledky dosiahneš, ak použiješ nasledujúce spracovanie:

Nechaj fondán zohriať na izbovú teplotu, potom pevne premiesiš, kým nebude hladký a elastický. Pracovnú plochu posyp troškou krupicového cukru a fondán vyvaľkaj valčekom na rovnomerne guľatý tvar (hrúbka 2 - 3 mm)

Balenie: 250g #zloženie#HMOTA DEKOR. ČIERNA 250G 1 KS. Hmota. Zloženie: cukor; glukózový sirup; rastlinný tuk (shea, kokosový); voda; stabilizátory: glycerol (E422), xantánová guma (E415), karboxymetylcelulóza (E466); farbivo: aktívne uhlie (E153); prírodná aróma; regulátor kyslosti: kyselina citrónová (E330). E422 (vegán) Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko . Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná na poťahovanie tôrt a modelovanie ozdôb v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %.    Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 1650 kJ/ 395 kcal; Tuky 4,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,6 g; Sacharidy 88 g, z toho cukry 79 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny  <0,5 g; Soľ 0,04 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Farebné
Hmotnosť: 0.25 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: