FC Kráľovská glazúra 900 g - Royal Icing
Kód: 301342Súvisiaci tovar
Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na medovníky alebo aj na tortu. Je vhodný na...
S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč.
Často pri pečení používaš vrecká na zdobenie? Či už na medovníky, plnky, krémové kvety... - prinášame ti výbornú pomôcku vo forme špeciálne tvarovanej, hrubej ,,gumičky,,. Plnka...
HS posyp mix - VN Egg Hunt 90g je výnimočná kombinácia, ktorá zaručene dodá krásne jarné farby a veľkonočnú tematiku na tvoje sladké výtvory. Posyp je vhodný na dozdobenie...
Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Ovocná zmes vhodná aj ako náplň do výrobkov v pekárskej a cukrárskej výrobe.
Slivkový lekvár vhodný ako plnka do pekárskych a cukrárskych výrobkov
Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...
Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Podrobný popis
Jednoducho urobte kráľovskú glazúru s touto zmesou od FunCakes. Do tejto zmesi musíte len pridať vodu. Skvele tuhne a drží tvar.
Dokonalá voľba pre vytvorenie nádherných cukrových dekorácií, zdobenie svadobných tort či perníkov a tvrdého pečiva. Vďaka svojej jemnej konzistencii je ideálna pre použitie so zdobiacim vreckom. Táto glazúra nie je len krásna na pohľad, ale je aj plne jedlá a môže byť jednoducho prifarbená podľa vašich predstáv.
Použitie: Pre perfektný výsledok zmiešajte 55 ml vody s 450 g preosiatej zmesi a vymiešajte cca. 7-10 minút pri nízkej rýchlosti. Glazúra bude pripravená, keď nadobudne žiarivo bielu farbu a matný vzhľad, pričom vytvorené tvary z nej neklesnú späť. Pre strednú konzistenciu pridajte 1 čajovú lyžičku vody na 200 g polevy, alebo 2 čajové lyžičky vody pre riedku konzistenciu.
#zloženie#FC ROYAL ICING 900G (KRÁĽOVSKÁ GLAZÚRA) Glazúra. Zloženie: cukor, glukózový sirup (sušený), VAJEČNÝ BIELOK (sušený), kyselina citrónová: E330. Môže obsahovať: GLUTÉN, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Zohriať v mikrovlnke (cca 1min, max na 37°C), následne aplikujeme glazúru na torty a iné cukrovinky. Glazúra na povrchu zatuhne.. . Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 900 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1697 kJ/405 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 98 g; z toho cukry 93 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 1,5 g. Soľ 0,10 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.9 kg |
Olej na vymastenie plechov: Kvalitný rastlinný olej v spreji s objemom 600 ml uľahčí a urýchli pečenie a varenie. Olej bol vyvinutý pre profesionálnych pekárov, firmou,...
Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí nastriekať rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.
Prášok kyseliny citrónovej sa zvyčajne používa ako prírodný konzervant v potravinárskych výrobkoch a ako kyselina v nápojoch. Pri pečení sa často používa ako prísada na...
Jedlé zlato - list 24 karat od Sugarflair je luxusným doplnkom, ktorý dodá tvojim sladkým výtvorom kráľovský vzhľad. Ideálne pre svadobné torty. Rozmer: 8x8cm
Jednoducho urobte kráľovskú polevu s touto zmesou od FunCakes. Do tejto zmesi musíte len pridať vodu, aby ste pripravili polevu. Táto poleva úplne stuhne a je vhodná na pokrytie...
Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na medovníky alebo aj na tortu. Je vhodný na...
tylo sa dá použiť na výrobu modelovacej pasty, kvetinovej pasty a jedlého lepidla.
Gél na lepenie jedlých obrázkov na tortu. Stačí naniesť rovnomerne v tenkej vrstve za zadnú stranu obrázku a nalepiť ho na tortu.
Agar je tuhšia želatína z klasických živočíšnych výrobkov. Dobre tuhne už aj pri izbovej teplote, takže je s ňou potrebné pracovať opatrne. Rovnako ako želatína však agar...
Kypriaci prášok do pečiva, vhodný pre potravinársky priemysel.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.