FC posyp - sprinkle Medley - DINO 65g
Kód: 340839Súvisiaci tovar

Rozdávaj maškrty s papierovými taštičkami, trebárs v tématike vesmír. Balenie obsahuje 6 potlačených papierových vrecúšok. Tieto papierové vrecúška sú ideálne na párty,...

Jedlý obrázok na tortu (kruh priem. 14cm) - s detským obrázkom dinosaura. Torta pre chlapca, ktorý práve prežíva nadšené "dinosaurie" obdobie, bude určite top.

Vyskúšaj chuť 100% čistého pistáciového krému . Chuť tvoria iba starostlivo vybrané opražené pistáciové orechy

Drevená magnetka Krtko. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes sú...

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes sú...

Elegantné a opakovane použiteľné plastové podnosy ideálne na vystavovanie, skladovanie a prepravu vašich jednotlivých porcií vďaka inovatívnej protišmykovej strednej časti a...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Nátierka z Lieskoorieškového krému, odtučneného kakaa, dosladený kvalitným kokosovým cukrom. Najviac poteší naších najmenších

Fondant, homogénna pevná biela cukrová hmota, vhodná ako na poleva na veterníky, eclairky, rezy, ale aj na výrobu fondánovej náplne alebo aj fondánového krému napr. do praliniek.
Podrobný popis
Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty.
#zloženie#
FC POSYP - SPRINKLE MEDLEY - DINO 65G
Cukrový jedlý posyp. Zloženie: cukor; dextróza; škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný); ryžová múka; glukózový sirup; rastlinný olej ( repkový, kokosový); hydrogenovaný olej (repkový, palmový); invertný cukrový sirup; farbivá: E101, E131, E132, E133, E153; zahusťovadlá: E413, E414; povlaková látka: E901, E903, E904; emulgátor: E322; protihrudkujúca látka: E553b; kukuričné otruby; aróma; soľ; kyselina: E330. Môže obsahovať: ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 24.0°C. Skladujte na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1669 kJ
394 kcal
Tuky 1,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g
Sacharidy 96 g
z toho cukry 87 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g
Hmotnosť: 65 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | CUKRÁRSKE POTREBY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |

Rozdávaj maškrty s papierovými taštičkami, trebárs v tématike vesmír. Balenie obsahuje 6 potlačených papierových vrecúšok. Tieto papierové vrecúška sú ideálne na párty,...

Rozdávaj maškrty s papierovými taštičkami,Balenie obsahuje 6 potlačených papierových vrecúšok. Tieto papierové vrecúška sú ideálne na párty, narodeniny, alebo len tak pre...

Čo sa stane, keď sa skĺbia pražené mandle s kokosom, kakaovou hmotou a kakaové bôby ? Vyvážená kombináciu chutí len z prírodných surovín!

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Návod na použitie / dávkovanie: Prachovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho...

Sušené vaječné bielka, vhodné pre potravinársky priemysel.

Prírodná farba modrá na čokoládu - prachová potravinárska. Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Orechový krém, ktorý vznikol spojením arašidov s kokosovým krémom. Arašidy sú krásne tekuté a kokosová dužina celý mix príjemne osladí
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.