💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
K svadobným dezertom a candy barom patria aj elegantné krabice. 📦 Objednajte teraz a pridajte šmrnc Vašej oslave! 📦 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia sa môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
🎉 Veľký výpredaj Odense Fondán 1kg! 🎉 Nakúpte teraz a využite špeciálnu cenu 4,5€ za kilové balenie. Fondant je dostupný v troch farbách: červená, zelená a čierna. 🎂✨
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Torty, rolády, piškóty, bábovky, … Nový TOPCAKE PIŠKOTOVÝ KORPUS – EXTRA NADÝCHANÝ na rýchlu prípravu Vašich obľúbených dezertov. Novinka, ktorú vyskúšaš a už nebudeš chcieť prestať piecť!

FC posyp cukrový kryštál žltý 80g

Kód: 340128
2,90 € / ks 2,42 € bez DPH 36,25 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
24.9.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Dekoračný posyp vhodný na cupcake, medovníky, koláče a torty. #zloženie#FC POSYP CUKROVÝ KRYŠTÁL ŽLTÝ 80G Cukrový jedlý posyp. Zloženie: cukor, farbivo E100, invertný cukrový sirup. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 10.0°C, max. 24.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 80 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1698 kJ/400 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 100 g; z toho cukry 100 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Perličky a posypy
Hmotnosť: 0.08 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: