FC posyp čoko perly stredné strieborné 80g
Kód: 340416Súvisiaci tovar

Vanilkový prášok z bourbonskej vanilky - BIO.

Návod na použitie / dávkovanie: Perleťovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho...

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Plastová tácka pod dezert biela 6x14 cm 100ks v balení. Materiál: plast.
Podrobný popis
Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes sú jedlé a dostupné v rôznych farbách a veľkostiach, vyskúšajte všetky!
Tieto sú ideálne na zdobenie koláčov, koláčov, šišiek, sušienok, dezertov, zmrzliny a mnohých ďalších! Nielenže dobre vyzerajú, ale aj skvele chutia!
S čokoládovou perlou existuje veľa možností, použite ich na pridanie akcentov dekorácie, ale sú tiež perfektné na dokončenie kvetov na vašich (svadobných) tortách.
Veľkosť perly: ø6 mm (± 1 mm).
Obsah: 80 gramov.
#zloženie#
340416
FC POSYP ČOKO PERLY STREDNÉ STRIEBORNÉ 80G
Čokoládový posyp. Zloženie: mliečna čokoláda (cukor, sušené MLIEKO plnotučné, kakaové maslo, kakaová hmota, emulgátor: E322 SÓJOVÝ lecitín, vanilková aróma), cukor, škrob (PŠENIČNÝ, kukuričný), stabilizátory: E414, E473, E460, E464, farbivá: E153, E171, emuglátor: E472a, povlaková látka: E903. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1992 kJ
474 kcal
Tuky 17 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 10,0 g
Sacharidy 78 g
z toho cukry 76 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 3,0 g
Soľ 0,02 g
Hmotnosť: 80 g
#zloženie#

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Čokoládové perličky strieborné - rýchle a jednoduché použitie na dozdobenie dezertov, tort a cupcake.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.