FC piping gel 350g
Kód: 340121Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Nalepiť jedlý obrázok, spojiť fondán pri modelovaní, vytvoriť jazierko alebo kvapky rosy na kvete? S Piping gelom to bude hračka. #zloženie#FC PIPING GEL 350G Priehľadný gél na tvorenie . Zloženie: glukózový sirup, voda, sacharóza, želírujúca látka: E406, kyselina: E330, konzervačná látka: E202 . Môže obsahovať: SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Priehľadný gél sa používa na vytvorenie ozdôb (kvapky vody) a je ideálny na prilepenie oblátkového obrázka na tortu.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. Skladujte na chladnom a suchom mieste Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 350 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1025 kJ/241 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 60 g; z toho cukry 50 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.35 kg |
Položka bola vypredaná… |

Doprajte svojim maškrtám luxusný vzhľad s 23karátovým zlatým listom! Skvelé na svadobné torty. 80 x 80 mm x 1 mm.

Želatínový prášok je vhodný na naviazanie a spevnenie krému, peny, pudingu a ovocných želé. Na liter produktu je potrebných 20 gramov želatínového prášku, aby sa získalo dobré...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou oranžovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

Prášková potravinárska bravčová želatína určená pre potravinársky priemysel.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 30.6.2023 Kráľovská glazúra alebo inak nazvaný Royal Icing používajú skúsené cukrárky veľmi často. Vytvoríš z neho jemnú bielkovú polevu či už na...

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a krásnou ružovou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s...

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Kakaové maslo - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.