FC ochucovacia pasta s príchuťou Pepermint
Kód: 511119Súvisiaci tovar
Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Slivkový lekvár vhodný ako plnka do pekárskych a cukrárskych výrobkov
Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...
Ovocná zmes vhodná aj ako náplň do výrobkov v pekárskej a cukrárskej výrobe.
Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Podrobný popis
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Vaše chute sa líšia, a to nie len od jednej osoby k druhej, ale aj na základe počasia, ročného obdobia alebo nálady. Nebojte sa preto siahnuť po našich ochucovacích pastách. V našom sortimente ponúkame na výber 29 príchutí, pri ktorých si každý nájde určite tú pravú chuť na akúkoľvek príležitosť.
Koľko ochucovacej pasty treba pridať?
Odporúčané dávkovanie je 30g pasty na 500g smotany alebo cesta. Avšak neprestávajte ochutnávať. Chuť, ktorá sa pre jedného človeka javí ako silná, môže prísť inému jemná či dokonca slabá. Nezabúdajte však, že ochucovacie pasty treba pridávať postupne a cestá či krémy je potrebné chutnať.
Pridávanie ochucovacej pasty do cesta
Pri príprave cesta je potrebné myslieť na to, že pri teplotách nad 200°C môže byť vplyvom tepla chuť pasty oslabená a preto sa neodporúčam cesto piecť na vyššej teplote.
#zloženie#FC OCHUCOVACIA PASTA S PEPERMINTOVOU PRÍCHUŤOU Ochucovacia pasta. Zloženie: cukor, glukózový sirup, voda, aróma, emulgátor: E440a, E407, regulátor kyslosti: E330. Môže obsahovať: VAJCIA, MLIEKO, ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Použitie na ochutenie maslových krémov, zmrzlín a rôznych náplní.. . Skladujte na tmavom mieste Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 100 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1208 kJ/289 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 69 g; z toho cukry 62 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.1 kg |
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Koncentrát s príchuťou bielej čokolády vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe....
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Koncentrát s príchuťou straciatela vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.
Koncentrát s príchuťou melón vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
100% pasta z pistácii sa vyznačuje vynikajúcou chuťou. Je vhodná do krémov, korpusov
Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.