Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

FC modelovací fondant Black (čierna) 250g

Kód: 301343
1,80 € / ks 1,50 € bez DPH 7,20 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
23.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Modelovací fondán čiernej farby - výborný na modelovanie postavičiek, zvieratiek alebo napríklad aj rôznych predmetov (kolesá na auto). Určite by ti nemal chýbať v tvojej výbave nakoľko zafarbiť hmotu na čierno nie je vôbec jednoduché!

Detailné informácie

Podrobný popis

Modelovací fondán čiernej farby - výborný na modelovanie postavičiek, zvieratiek alebo napríklad aj rôznych predmetov (kolesá na auto). Určite by ti nemal chýbať v tvojej výbave nakoľko zafarbiť hmotu na čierno nie je vôbec jednoduché!#zloženie#FC MODELOVACÍ FONDANT BLACK (ČIERNA) 250G Fondant. Zloženie: cukor, glukózový sirup, rastlinný olej (palmojadrový), zvlhčovadlo: E422, zahusťovadlo: E414, 415, emulgátor: E471, E322, kyselina: E330, farbivo: E153. Môže obsahovať: ORECHY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: fondant je potrebné poriadne premiesiť a rozváľať za použitia práškového cukru. Tylo prášok sa môže použiť na vystuženie pasty (max. 1 lyžička na 250g).. v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C. skladujte na chladnom a tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 250 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1689 kJ/404 kcal. Tuky 5,7 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 5,0 g. Sacharidy 87 g; z toho cukry 86 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Modelovacie
Hmotnosť: 0.25 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: