FC glukózový sirup 375g
Kód: 511129Súvisiaci tovar

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.
Podrobný popis
FC glukózový sirup je kľúčovým pomocníkom v kuchyni každej milovníčky pečenia a cukrárstva. Tento sirup je široko používaný v sladkých receptoch, ako sú dezerty, cukríky, torty a marmelády. Jeho jedinečné vlastnosti pomáhajú predchádzať tvorbe cukrových kryštálov, ktoré by mohli ovplyvniť konzistenciu tvojich výtvorov.
FC glukózový sirup je viac než len sladidlo. Jeho hladká a hustá konzistencia dodáva hladkosť rôznym zmesiam a polevám. Je ideálny pre cukrovú pastu, gum paste, modelovaciu čokoládu, kráľovskú polevu, karamel a ganache. Ak si fanúšičkou domácej výroby týchto sladkostí, tento sirup by mal byť stálym obyvateľom tvojej špajze.
S balením o hmotnosti 375g je dostatočný na mnoho pekárenských projektov. Ale jeho využitie nekončí len v pekárstve. Môžeš ho použiť aj pri výrobe domácej zmrzliny, pri príprave rôznych omáčok alebo dokonca pri výrobe domácich bonbónov.
FC glukózový sirup je skutočným univerzálnym pomocníkom, ktorý vylepší tvoje pekárske výtvory a pomôže ti dosiahnuť profesionálne výsledky aj v domácej kuchyni. Objav, ako môže FC glukózový sirup vylepšiť tvoje pekárske výtvory a experimentuj s novými receptami!
#zloženie#FC GLUKÓZOVÝ SIRUP 375G Glukózový sirup. Zloženie: glukozový sirup. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Môže sa používať do dezertov, cukroviniek, koláčov a džemov. Bráni kryštalizácii cukru.. . Skladovanie: Teplota: min. 16.0°C, max. 24.0°C. Skladujte na suchom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 375 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1406 kJ/331 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 83 g; z toho cukry 55 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny <0,5 g. Soľ <0,01 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Ostatné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.375 kg |

NUGÁT - Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Uhličitan amónny - sa používa ako kypriaci prostriedok pri pečení koláčikov a iných jedlých pochúťok. Poskytuje výbušné a rýchle kysnutie...

Hydrokoloidná látka získaná z červených morských rias, vhodná na výrobu želé v cukráskej výrobe.

Marcipán Odense obsahuje až 63% mandlí. Poznáte marcipán s vyšším obsahom mandlí? My nie. Ak poznáte dajte nám vedieť? :-) Firma Odense je TOP na svete vo výrobe marcipánu.

Monohydrát kyseliny citrónovej vhodný pre potravinársky priemysel.

FunCakes Isomalt je tvojím spoločníkom pri tvorbe nádherných dekorácií na torty. Tento dekoračný cukor môžeš zahriať bez toho, aby stratil svoju sladkosť alebo zmenil farbu. Je...

Kakaové maslo Callebaut - Má neutrálnu chuť a bielu farbu. Na temperovanie: pridajte 2% Mycryo ™ do svojej správne rozpustenej čokolády, premiešajte a pripravte.

tylo sa dá použiť na výrobu modelovacej pasty, kvetinovej pasty a jedlého lepidla.

Jedlé lepidlo ti pomôže, keď nebudeš vedieť ako spojjiť modelovanú postavičku alebo kvietok. Taktiež pri pripevňovaní perličiek na tortu je to veľký pomocník.

Kakaové maslo s neutrálnou chuťou a zlatou farbou. Vhodné je na výrobu praliniek, na hotové dezerty, na zmiešanie s čokoládou, farbenie dezertov s air-brushom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.