FC Deco Melts Blue 250g, modrá poleva
Kód: 321211Súvisiaci tovar
Podrobný popis
FC Deco Melts blue sú čokoládové dukátiky, ktoré prinášajú novú úroveň kreativity do tvojej kuchyne. Tieto dukátiky sú ideálne na vytváranie čokoládových ozdôb, praliniek a zdobených cukroviniek.
Tieto dukátiky nie sú len o vzhľade - majú aj vynikajúcu krémovú chuť bielej čokolády. Môžeš ich roztopiť a použiť na namáčanie cookies, ovocia, cake pops alebo na výrobu sladkých dekorácií.
Deco Melts sú jednoduché na použitie. Stačí ich rozpustiť v mikrovlnnej rúre alebo vo vodnom kúpeli, premiešať a potom použiť podľa potreby. Ak chceš dosiahnuť tenšiu vrstvu, pridaj niekoľko kvapiek rastlinného oleja. Ak naopak chceš dosiahnuť hrubšiu vrstvu, pridaj niekoľko kvapiek vody.
S FC Deco Melts blue môžeš experimentovať a vytvárať nekonečné množstvo chutí a textúr vo svojich pekárenských a cukrárenských výtvoroch. Tvoje výtvory sa tak stanú stredobodom pozornosti na každej oslave!
#zloženie#FC DECO MELTS BLUE (MODRÉ) 250G farebná poleva. Zloženie: cukor, palmojadrový olej (30-40%), PRÁŠKOVÉ ODSTREDENÉ MLIEKO (15-20%), farbivo: E133, emulgátory: E492, SÓJOVÝ LECITÍN E322. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Deco Melts zohrievame v mikrovlnnej rúre, každých 10-15 sekúnd ich premiešame až do úplneho rozpustenia. Podľa potreby môžeme zriediť olejom. . Skladovanie: Teplota: min. 16.0°C, max. 22.0°C. Skladujte v suchu a na tmavom mieste. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 250 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 2400 kJ/570 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 33 g. Sacharidy 57 g; z toho cukry 57 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 5,5 g. Soľ 0,30 g.#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Polevy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.