FC Choco Drip 180g Royal purple (fialová)

Kód: 321238
7,90 € / ks 6,58 € bez DPH 4,39 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
25.10.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovnú tortu, pops lízatka...

Detailné informácie

Podrobný popis

Choco Drip je obľúbená forma farebnej polevy. Stačí zohriať v mikrovlnke. Vieš ju okamžite použiť či už na krémovú alebo poťahovnú tortu, pops lízatka...

#zloženie#321238 321238 FC CHOCO DRIP 180G ROYAL PURPLE (FIALOVÁ) Glazúra. Zloženie: cukor, rastlinný tuk (palmový, palmo-jadrový), kakaové maslo, farbivo: E170, zahusťovadlo: E1422, emulgátor: E322 (SÓJOVÝ lecitín), farbivo: E120, aróma, konzervačná látka: E306, farbivo: E133.  Môže obsahovať: MLIEKO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Zohriať v mikrovlnke (cca 1min, max na 37°C), následne aplikujeme glazúru na torty a iné cukrovinky. Glazúra na povrchu zatuhne.. . Skladovanie: Teplota: min. 15.0°C, max. 20.0°C.    Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal

Výživové údaje na 100 g: Energia                                        2402 kJ                                                                569 kcal Tuky                                                   41 g z toho nasýtené mastné kyseliny                  34 g Sacharidy                                               50 g 206602z toho cukry                                     46 g Vláknina                                                       <0,5 g Bielkoviny                                                 <0,5 g Soľ                                                                  <0,01 g Hmotnosť: 180 g #zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Polevy
Hmotnosť: 0.18 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: