POZOR! --- Zľavový kupón DENMATIEK6 pre naše milé mamy! --- POZOR!
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.
Blíži sa deň detí! Pozri si našu výberovú ponuku a nájdi skvelú inšpiráciu na potešenie detičiek!

F Toping s lieskovoorieškovou príchuťou, 950g

Kód: 302204
Novinka
Značka: FABBRI
9,90 € / ks 8,25 € bez DPH 10,42 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
15.5.2024
Možnosti doručenia

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu

Detailné informácie

Podrobný popis

Toping - výborný na dekorovanie zmrzliny, dezertov, pohárov ale aj tort. Jednoduchá aplikácia vďake praktickému baleniu #zloženie#F TOPING L.ORECH 9964027_950G 1 KUS Toping s lieskovoorieškovou príchuťou. Zloženie: F Toping lieskový orech (glukózový sirup; cukor; voda; LIESKOVÉ ORECHY 6%; sladené kondenzované MLIEKO; modifikované škroby; farbivo: E150d; arómy; konzervačná látka: E202). Krajina pôvodu základnej zložky: LIESKOVÉ ORECHY - EÚ a mimo EÚ Môže obsahovať: ARAŠIDY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodné pre zdobenie a ochucovanie dezertov, nápojov, zmrzlín.. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 950 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1807 kJ/427 kcal. Tuky 5,1 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g. Sacharidy 93 g; z toho cukry 71 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 1,7 g. Soľ 0,04 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 0.95 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: