💖Akcia predĺžená do 30.06. 💖 SLADKÁ SVADOBNÁ AKCIA💖Využi zľavový kupón SVADBA8 na vybrané tartaletky. Nezmeškaj túto príležitosť osladiť si svadobný deň! 💍
Teplo je konečne tu! 🍦 Náš sortiment na domácu ZMRZLINU je pripravený a sezóna sladkého ochladenia môže začať! 🌞 Vyber si z našej širokej ponuky a dopraj si sladkú, studenú chvíľku. 🍧✨
Poznáš našu sekciu NOVINKY? Vždy tam nájdeš niečo nové a zaujímavé!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Delifruit čerešň. tmavý 2,7 kg

Kód: 205115
31,20 € / ks 26 € bez DPH 11,56 € / 1 kg
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
24.6.2024
Možnosti doručenia
Termostabilná náplň s obsahom čerešní 67% vhodná pre gastronómiu, cukrársku a pekársku výrobu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Termostabilná náplň s obsahom čerešní 67% vhodná pre gastronómiu, cukrársku a pekársku výrobu. #zloženie#DELIFRUIT ČEREŠŇOVÝ TMAVÝ 2,7 KG 1 KUS Termostabilná náplň s kúskami čerešní. Zloženie: Čerešňa (67%), Voda, Cukor, modifikovaný škrob - E1442 Hydroxypropyldiškrobfosfát, koncentrát z bazy čiernej, Kyselina - E330 Kyselina citrónová, Konzervačná látka - E202 Sorban draselný, Prírodná aróma. Môže obsahovať: VAJCIA, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre cukrársku, pekársku výrobu a gastronómiu. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 2,7 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 398 kJ/94 kcal. Tuky <0,5 g; z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g. Sacharidy 22 g; z toho cukry 18 g. Vláknina 0,7 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Náplne
Hmotnosť: 2.7 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: