Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Callebaut Toping - Karamelový 1kg

Kód: 302012
Novinka
Značka: Callebaut
16,90 € / ks 14,08 € bez DPH 1,69 € / 100 g
Vypredané
Môžeme doručiť do:
5.8.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Callebaut Toping - Karamelový (1 kg) môžeš jednoducho vylepšiť svoje dezerty jedinečnou karamelovou príchuťou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto TOPING je ideálnym spôsobom, ako pridať do svojich dezertov dávku farby a sladkosti. Nechaj sa uniesť kreativitou a ozdob svoje dezerty touto výnimočnou karamelovou polevou.

Callebaut  Toping - Karamelový 1 kg je vyrobený s dôrazom na kvalitu, čo znamená, že jeho chuť a textúra sú bezchybné. Použitie tohto toppingu je jednoduché a rýchle - jednoducho ho roztopíš a aplikuješ na svoje dezerty. Môžeš ho použiť na zdobenie tort, koláčov, sušienok alebo iných dezertov podľa tvojej fantázie.

Tento toping je lahodný, čo ho robí ideálnou voľbou pre vytváranie sladkých umeleckých diel. Nechaj svoju kreativitu rozkvitnúť a vytváraj dezerty, ktoré potešia nielen chuťové poháriky, ale aj oči tvojich hostí.

#zloženie#

CALLEBAUT TOPING KARAMELOVÝ 1KG
Poleva. Zloženie: Sirup z karamelizovaného cukru. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. Dekorovanie a dochucovanie koláčov. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladujte v suchu. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1280 kJ
306 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 77 g
z toho cukry 77 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g

#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Topingy
Hmotnosť: 0.25 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: