Beza Klasik, 1kg
Kód: 155303Súvisiaci tovar

Prírodná farba modrá - prachová potravinárska, vo vode rozpustné farbivo. Prírodné farbivo je vyrobené priamo z ovocia, zeleniny alebo z rastlín, takže neobsahuje žiadne...

Prírodná farba zelená - prachová potravinárska, vo vode rozpustné farbivo. Prírodné farbivo je vyrobené priamo z ovocia, zeleniny alebo z rastlín, takže neobsahuje žiadne...

Prírodná farba žltá - prachová potravinárska, vo vode rozpustné farbivo. Prírodné farbivo je vyrobené priamo z ovocia, zeleniny alebo z rastlín, takže neobsahuje žiadne...

Prírodná farba zelená na čokoládu - prachová potravinárska. Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 28.2.2023 Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.
Použitie:
Bielkový krém
150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik
Postup:
Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 - 8 minút.
Snehové pečivo - pusinky
150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik
50g cukor práškový
Postup:
Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Na konci šľahania zamiešame práškový cukor. Snehovú hmotu môžeme prifarbiť potravinárskym farbivom a striekame na papier. Sušíme na teplote 80 - 90 °C približne 90 - 120 minút (v závislosti od veľkosti tvarov).
Laskonky - korpusy
200g horúca voda
400g cukor kryštál
200g Beza klasik
150g jadrovina (kokos, mleté orechy, mleté mandle, ...)
Postup:
Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Po vyšľahaní primiešame zľahka jadrovinu. Hmotu rozotierame cez laskonkovú šablónu na papier alebo olejom vymastený a múkou vysypaný plech. Sušíme pri teplote 90 °C približne 70 minút.
#zloženie#155303
BEZA KLASIK 1 KG
Zmes. Zloženie: Cukor, SUŠENÉ VAJEČNÉ BIELKA, Soľ, Zahusťovadlo - E466 Karboxymetyl celulóza, Regulátor kyslosti - E330 Kyselina citrónová. Môže obsahovať: GLUTÉN, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1000 g zmes "BEZA KLASIK"; 1000 g cukor; 750 - 1000 g voda (teplota cca 50 °C). Zmiešať všetky ingrediencie spolu cca 5 min. vysokou rýchlosťou. Teplota pečenia: 120 °C. Čas pečenia: cca 50 - 60 min.. Vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
#NEDOSTUPNÝ
#NEDOSTUPNÝ
394 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 91 g
z toho cukry 91 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ 0,68 g
Hmotnosť: 1 kg#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 1 kg |

Kovové špičky sú veľmi obľúbenou pomôckou pri zdobení tort. Špičkami vieš jednoducho vytvoriť rôzne odzoby z krému. Od bordúr až po celé kvety - fantázii sa medze nekladú....

Vrecká s dizajnom zajačikov, uzatvárateľné. Vhodné pre zabalenie desiaty či drobných sladkostí.

Vrecká s dizajnom vajíčok, uzatvárateľné. Vhodné pre zabalenie desiaty či drobných sladkostí.

Vrecká s dizajnom zajačikov, uzatvárateľné. Vhodné pre zabalenie desiaty či drobných sladkostí.

Mix FunCakes pre Red Velvet Cake je vynikajúci mix, ktorý uľahčuje prípravu zamatového nadýchaného koláča alebo cupcakes s príchuťou ľahkej čokolády! Okrem vajec a vody musíš do...

Mix FunCakes pre Enchanted Cream® je praktický mix na výrobu ľahkého a nadýchaného snehobieleho krému s vanilkovou príchuťou. Krém použi na zdobenie košíčkov a koláčov. Tento...

Mix FunCakes pre Enchanted Cream® je praktický mix na výrobu ľahkého a nadýchaného čokoládového krému. Krém použi na zdobenie košíčkov a koláčov.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.