Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Beza Klasik, 1kg

Kód: 155303
6 € / kg 5 € bez DPH 6 € / 1 kg
Skladom (>5 kg)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Použitie:

Bielkový krém
150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik

Postup:
   Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 - 8 minút.
 
Snehové pečivo - pusinky

150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik
50g cukor práškový


Postup:
   Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Na konci šľahania zamiešame práškový cukor. Snehovú hmotu môžeme prifarbiť potravinárskym farbivom a striekame na papier. Sušíme na teplote 80 - 90 °C približne 90 - 120 minút (v závislosti od veľkosti tvarov).

 


 
Laskonky - korpusy
200g horúca voda
400g cukor kryštál
200g Beza klasik
150g jadrovina (kokos, mleté orechy, mleté mandle, ...)

Postup:
   Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Po vyšľahaní primiešame zľahka jadrovinu. Hmotu rozotierame cez laskonkovú šablónu na papier alebo olejom vymastený a múkou vysypaný plech. Sušíme pri teplote 90 °C približne 70 minút.

#zloženie#155303
BEZA KLASIK 1 KG
Zmes. Zloženie: Cukor, SUŠENÉ VAJEČNÉ BIELKA, Soľ, Zahusťovadlo - E466 Karboxymetyl celulóza, Regulátor kyslosti - E330 Kyselina citrónová. Môže obsahovať: GLUTÉN, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1000 g zmes "BEZA KLASIK"; 1000 g cukor; 750 - 1000 g voda (teplota cca 50 °C). Zmiešať všetky ingrediencie spolu cca 5 min. vysokou rýchlosťou. Teplota pečenia: 120 °C. Čas pečenia: cca 50 - 60 min.. Vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
#NEDOSTUPNÝ
#NEDOSTUPNÝ
394 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 91 g
z toho cukry 91 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ 0,68 g
Hmotnosť: 1 kg#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Múka a cukrárske zmesi
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: