';z.t=+new Date;$. type='text/javascript';e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,'script');

Beza Klasik, 1kg

Kód: 155303
Novinka
Značka: Credin
6 € / kg 5 € bez DPH 6 € / 1 kg
Skladom

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Detailné informácie

Podrobný popis

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Použitie:

Bielkový krém
150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik

Postup:
   Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 - 8 minút.
 
Snehové pečivo - pusinky

150 - 200g horúca voda
200g cukor kryštál
200g Beza klasik
50g cukor práškový


Postup:
   Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Na konci šľahania zamiešame práškový cukor. Snehovú hmotu môžeme prifarbiť potravinárskym farbivom a striekame na papier. Sušíme na teplote 80 - 90 °C približne 90 - 120 minút (v závislosti od veľkosti tvarov).
 
Laskonky - korpusy
200g horúca voda
400g cukor kryštál
200g Beza klasik
150g jadrovina (kokos, mleté orechy, mleté mandle, ...)

Postup:
   Cukor zalejeme horúcou vodou, prisypeme Bezu klasik a šľaháme približne 6 minút. Po vyšľahaní primiešame zľahka jadrovinu. Hmotu rozotierame cez laskonkovú šablónu na papier alebo olejom vymastený a múkou vysypaný plech. Sušíme pri teplote 90 °C približne 70 minút.

#zloženie#155303
BEZA KLASIK 1 KG
Zmes. Zloženie: Cukor, SUŠENÉ VAJEČNÉ BIELKA, Soľ, Zahusťovadlo - E466 Karboxymetyl celulóza, Regulátor kyslosti - E330 Kyselina citrónová. Môže obsahovať: GLUTÉN, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: 1000 g zmes "BEZA KLASIK"; 1000 g cukor; 750 - 1000 g voda (teplota cca 50 °C). Zmiešať všetky ingrediencie spolu cca 5 min. vysokou rýchlosťou. Teplota pečenia: 120 °C. Čas pečenia: cca 50 - 60 min.. Vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe. . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovať v suchu, v uzatvorenom obale, chrániť pred tepelným žiarením a materiálmi, ktoré by mohli produkt negatívne ovplyvniť svojim pachom. Otvorené balenia chrániť pred kontaktom s okolitým prostredím Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
#NEDOSTUPNÝ
#NEDOSTUPNÝ
394 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 91 g
z toho cukry 91 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ 0,68 g
Hmotnosť: 1 kg#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Cukrárske zmesi
Hmotnosť: 1 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie