Spirulina prášok 100g
Kód: 250404Súvisiaci tovar
Podrobný popis
SPIRULINA
Sladkovodná modrozelená riasa (sinice) spirulina patrí medzi takzvané superpotraviny / zelené potraviny. Obsahuje širokú škálu biologicky aktívnych látok ako sú vitamíny (B1, B2, B3, B6, B9, C, D a E), minerály, enzýmy a proteíny - takže sú skvelou náhradou pre vegánov a vegetariánov za proteín živočíšneho pôvodu. Riasy spiruliny sú významným antioxidantom.
POUŽITIE:
Pridajte cca 1 čajovú lyžičku do vody, ovocného a zeleninového smoothie. Pre uchovanie živín konzumujte v pokrmoch do 42 ° C.
Skladujte v suchu do 25 ° C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Hmotnosť: 100 g
ZLOŽENIE
100% BIO Spirulina
Pôvod
Nemecko
NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100g
Energia / Energia 1 294 kJ / 309 kcal
Tuky 4 g
- z toho nasýtené / nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 11 g
- z toho cukry <0,1 g
Vláknina 16 g
Bielkoviny / Bielkoviny 57 g
Soľ <0,1 g
UPOZORNENIE
Nevystavujte slnečnému žiareniu.
Skladujte do teploty 25 ° C a relatívnej vlhkosti 70%.
Po otvorení spotrebujte do 14 dní.
Minimálna trvanlivosť do: pozri. spodná časť obalu.
Alergény sú zvýraznené tučne.
#zloženie#
250404
SPIRULÍNA PRÁŠOK 100G
Spirulína prášok. Zloženie: spirulina prášok. krajina pôvodu základnej zložky - spirulina: Nemecko Výrobca: Lifelike food s.r.o, Moravany u Brna Na Vyhlídce 26, 664 48 Česká republika. Návod na použitie / dávkovanie: . . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal.
Výživové údaje na 100 g:
Energia 1294 kJ
309 kcal
Tuky 4,0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 11 g
z toho cukry <0,5 g
Vláknina 16 g
Bielkoviny 57 g
Soľ 0,10 g
Hmotnosť: 100 g
#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | Múka a cukrárske zmesi |
---|---|
Hmotnosť: | 0.3 kg |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.