Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Silikónová forma Katy Sue - Abeceda

Kód: 860092
28,20 € –53 %
katy sue abeceda
28,20 € –53 % 13 € / ks 10,83 € bez DPH
Skladom (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Možnosti doručenia

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Katy Sue formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

Detailné informácie

Podrobný popis

Silikonová forma ti pomôže docieliť moderny dizajn torty. Katy Sue formy sú z kvalitného silikónu, veľmi obľúbené na trhu. Použite je jednoduché. Rozpracovaný fondán (podsypávaný, aby nelepil) natlačíme do formy a následne vyberieme. V prípade hrubších vzorov je možné dať formu na pár minút do mrazničky. Na vytváranie nádherných vzorov ti odporúčame použiť modelovaciu hmotu TOP MODEL, ktorú nájdeš v našej ponuke. Tak hor sa do práce :D Materiál: silikón.

1,9cm

#zloženie#KATY SUE SILIKÓNOVÁ FORMA ABECEDA
Silikónová forma (písmenko cca 1,9 cm vysoké). Výrobca: Karen Davies Sugarcraft Ltd (cake supplies), Birkenhead, Merseyside Units 3/4 Royal Standard House, 334 New Chester Road, CH42 1LE Spojené kráľovstvo. Návod na použitie / dávkovanie: Marcipán alebo fondán dôkladne premiešajte. Ak je to potrebné, zmiešajte fondán s práškom tylu. Z marcipánu alebo fondánu vytvarujte guľku a zatlačte ju do formy. Pre ľahšie odstránenie marcipánu/fondánu posypte formu vopred troškou kukuričného škrobu. Pred použitím formu umyte a dôkladne osušte. Forma je odolná teplote do 200 °C.. v cukrárstve. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: