Plastová forma na čokoládu Zajac 2ks
Kód: 860777Súvisiaci tovar

Biela čokoláda s obsahom kakaovej sušiny min. 29,6%, vhodná pre cukrársku a cukrovinkársku výrobu. Skvelá biela čokoláda! Biela čokoláda NAPAL je produktom španielskej...

Čokoláda tmavá ARRIBA 1kg s výraznou charakteristickou chuťou čokolády, ktorú jej zabezpečuje vysoký podiel kakaovej sušiny a kakaového masla. Krásne tmavá, hodvábne...

Belgická biela čokoláda Callebaut Velvet je najjemnejšou bielou čokoládou v rade Callebaut. Ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a...

Praktickosť nadovšetko! Podložka, na ktorú bezpečne vysypeš posyp, vyberieš si tie tvary, či farby, čo práve potrebuješ, a cez "lievik" nasypeš späť do dózy. Vychytávka pre...
Podrobný popis
Materiál: plast. #zloženie# PLASTOVÁ FORMA NA ČOKOLÁDU ZAJAC 2KS. Plastová forma Zajac 3D zložená z 2 častí (13,5 x 9 cm). Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: . Vhodná pre výrobu čokoládových zajacov. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Materiál: plast.#zloženie#

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč.

Kvalitné vykrajovačky priamo od výrobcu. Rýchle a jednoduché použitie. TIP: Ak máš problém dostať hmotu z vykrajovačky von skús vykrajovať cez potravinovú fóliu. Materiál: kov.

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Milá, výrazne, žltá včielka, v rozmeroch 31x30mm. Rýchlo a jednoducho vyčaríte milé a vtipné...

Forma z tvrdeného plastu vhodná na odlievanie čokolády a prácu s fondánom.

Materiál: nehrdzavejúca oceľ.

Náhradná miska do temperovača 1,8l

Forma z tvrdeného plastu vhodná na odlievanie čokolády a prácu s fondánom.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.