Kakaové maslo Red E-free 245 g

Kód: 310025
Akcia
Značka: Callebaut
20,90 € –52 %
6d44ad82a582606fa76ca763b04bbcfb
20,90 € –52 % 9,90 € / ks 8,25 € bez DPH 0,04 € / 1 g
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
6.12.2024
Možnosti doručenia

Kakaové maslo bez Éčok v červenej farbe (245 g). S týmto prírodným farbivom môžeš vytvoriť krásne dezerty a čokoládové výrobky. Skús ho ešte dnes a začni tvoriť!

Detailné informácie

Podrobný popis

 Toto kakaové maslo je špeciálne nielen svojou kvalitou, ale aj svojím nádherným červeným odtieňom, čo ho robí výnimočným v svete čokolády a dezertov.

Ide o prírodné kakaové maslo, ktoré neobsahuje žiadne Éčka, čo ho robí ideálnym pre tých, ktorí dbajú na svoje zdravie a preferujú prírodné ingrediencie. Toto kakaové maslo je vyrobené s veľkou starostlivosťou a z najlepších surovín, aby ti prinieslo ten najlepší zážitok pri príprave sladkostí.

Ak si milovník čokolády a dezertov, toto kakaové maslo bude tvojou novou obľúbenou surovinou. Môžeš ho použiť na farbenie a pridávanie chuti do svojich čokoládových výrobkov, bonbónov, tort a mnohých ďalších dobrôt. S jeho pomocou môžeš vytvoriť jedinečné dezerty, ktoré oslnia nielen chuťové poháriky, ale aj oči tvojich blízkych a hostí.

 

#zloženie#

310025
KAKAOVÉ MASLO RED E-FREE 245 G
Kakaové maslo. Zloženie: kakaové maslo (80 %), rastlinný koncentrát (reďkovka, čierna ríbezľa, jablko). Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 3307 kJ
789 kcal
Tuky 80 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 48 g
Sacharidy 15 g
z toho cukry 3,0 g
Vláknina <0,5 g
Bielkoviny 0,6 g
Soľ 0,10 g

#zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní používatelia môžu pridávať hodnotenie. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: